En midsommar utan spel

Då har ännu en regnig midsommar förflutit. Inte helt sant. Solen tittade faktiskt fram under tiden som vi var delaktiga i genomförandet av tusenåriga fruktbarhetsriter vid Sätra brunns kurort. Efter en god grillad köttbit och ett par öl började det kittla lite i speltarmen. Vi åkte från PS3:an och The Last of Us och det kändes lite trist att veta att det kommer ta till på söndag innan Joel och Ellie fortsätter sin resa västerut. Jag ska inte klaga. Sällskapet är bra och det är skönt och avslappnande att med en öl i handen titta ut genom panoramafönstren på regnet och de svajande löven.

Dagen har spenderats med att installera Magic Lantern till min Canon 60D. Ett fantastiskt hack som möjliggör en massa riktigt bra funktioner i kameran. Har spenderat tiden utan spel med att fota och experimentera med de nya funktionerna. Har ni en Canon EOS-kamera kan jag varmt rekommendera att installera Magic Lantern.

Midsommar var inte helt utan spel. Runt 11 åkte NE-spelet fram och den traditionsbundna familjefejden utspelades. Detta året utan vilda utspel och långa druckna monologer kring frågors riktiga eller oriktiga formulering. Trots avsaknaden av denna krydda var det mycket roligt. Inte för att frågespel i sig självt är särskilt roligt utan för samvaron, diskussionerna och skratten.

Nu är det dagen efter midsommar och revansch i NE har efterfrågats. Det lär bli sent i natt igen. Får se till att sova lite mer än 5-timmar i natt. Måste vara pigg till morgondagens speldejt. När vi kommer hem igen är det nämligen dags för ARMA II. Peppen inför 3:an börjar byggas upp. Vad är bättre än att spela 2:an massor medan man väntar?

En dag kvar i sommarstugan. En dag till ARMA II. En dag med avslappning utan spel. Skönt!

Advertisements

~ by phalck on June 22, 2013.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: